Top

Блог

Микроексфолијантот е иновативен пилинг за сите типови на кожа, кој темелно чисти, ја изедначува бојата на тенот, поттикнува мазност и буди здрав сјај на кожата. Микроексфолијантот е своевиден „хибрид“

v

Со вистинска страст кон природната козметика го одбравме и го понудивме најдоброто за комплетна нега на Вашето тело.